خانه
17K

اموزش غذاهای مازندران و گـــــــــــلــــــــــستــــــــــــان

  • ۱۱:۳۷   ۱۳۹۳/۴/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    اردک یا مرغ یا جوجه 1 عدد کامل
    پودر گردو:5 ق غ

    رب انار ملس: 3 ق غ

    ادویه: مقدار لازم

    آلو : 10-12 دونه

    زرشک : 2 ق غ

    اب سبزیجات :2لیوان

    سبزی داخل شکم:500 گرم....شامل:جعفری+گشنیز+نعنا� �+سیر+تره+اسفناج+سوسنبرگ) و ی سری سبزی ک کوهی هستن( زلنگ+اناردیجه+وارنگبو+خلفه+ اوجی)==؟ این سبزی ها رو ب نسبت میریزن ما چون دسته ای میخریم واسه همین کیلویی شو نمیدونم چطوریه.. حالا هر کی خواست دسته ایشو میگم

    خب این سبزی ها رو بعد اینکه پاک شد..شسته شد..آبش ک رفت..چرخش میکنیم یا تو سبزی خرد کن میریزیم..باید له بشه..

    خب مواد اولیه مون کامل شد

    اول از همه اردک و با روغن خیلی کم سرخ میکنیم چون پوستش خیلی روغن پس میده

    بعدش داخل ی قابلمه اردک و میزاریم و نصف اب جوش+چوب دارچین+حلقه های لیمو ترش+سیر میزاریم 40 دقیقه بپزه..این زمان واسه پخت اولیه هست ک میخوایم بوی اردک از بین بره....


    باید مواد تو شکم این خپله رو آماده کنیم..

    تمام اون سبزی های بیچاره رو ک له کردیم داخل ی ظرف میریزیم تمام مواد و باهاش قاطی میکنیم ی سس نسبتا غلیظی ب دست میاد

    حالا اردک و خارج میکنیم میزاریم ی کم خنک شه ..مواد و داخل شکمش میریزیم نیاز ب دوختن هم نیست

    خب یکم از مواد داخل شکمشو نگه میداریم..داخل ی قابلمه کمی روغن میریزیم این مواد اضافه ی داخل شکمو ی تفت کوچولو میدیم..بعد میتونیم اب جوش یا اب سبزیجات اضافه کنین ک با اب سبزیجات خوشمزه تره باید تا 1/3 خود اردک(وقتی داخل قابلمه میزاریم) مخلوط اب و این سبزیجات باشه...

    خب میزاریم ی 2 ساعت بمونه تا بپزه بعضی اردک ها دیر میپزن

    میتونین دم کنی بزارین ..و هر نیم ساعت بهش سر بزنین

    ن تا ابش نسوزه..اگه احیانا ابش تمام شد اما اردک نپخت میتونین 1 لیوان اب جوش اضافه کنین....اوف ف ف ف تمام شد

    نوش
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان