خانه
343K

دستپخت من و شما...

  • ۱۸:۲۴   ۱۳۹۳/۴/۲۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست

    مواد لازم :

    دوغ کیسه ای                   دوعدد


    آرد برنج                            ۲ قاشق غذاخوری


    سبزی آش شامل : گشنیز – تره – شوید و سیر تازه به همراه ساقه اش و برگ چغندر       نیم کیلو


    برنج نیم دانه                     یک و نیم پیمانه


    اب                               1لیتر


    نخود خیس خرده و پخته      ۱ پیمانه ( البته من یه مقدار بیشتر استفاده کردم )


    نمک و فلفل                      به میزان لازم


    نعناع داغ                          برای تزیین


    سیر خام                            ۵  حبه ریز شده


     اگه مغز چغندر داشتید یه ساعت قبل جدا بپزیدش وقتی پخت بریزید تو مرحله اول تهیه اش..چون خوشمزه تر میشه وقتی میاد زیر دندون


    طرز تهیه:


    برنج ، دوغ ،آب  ، سبزی ( البته من سیر تازه نیافتم و سه حبه سیر به مواد اولیه اضافه کردم ) و نمک وفلفل رو تو قابلمه ریخته و مرتب  هم می زنیم تا به جوش بیاد ( تقریبا ۲۰ دقیقه طول میکشه ،اگر هم نزنیم دوغ بریده بریده می شود).


    سیر و آرد رو که تو یه لیوان آب سرد حل کردیم اضافه کرده و میذاریم تقریبا ۱ ساعت  بپزه تا جا بیفته.


    بعد نخود پخته شده رو بهش اضافه کرده و تو ظرف میکشیم و با نعناع داغ سرو میکنیم . اگه گوشت قلقلی هم توش بود عالی میشد ، گرچه بدون گوشت هم به اندازه ی کافی میچسبه ….


     


    ویرایش شده توسط آزِِِِیـــــــــــنـاااا در تاریخ ۲۲/۴/۱۳۹۳   ۱۸:۲۶
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان