دوغ کیسه ای دوعدد
آرد برنج ۲ قاشق غذاخوری
سبزی آش شامل : گشنیز – تره – شوید و سیر تازه به همراه ساقه اش و برگ چغندر نیم کیلو
برنج نیم دانه یک و نیم پیمانه
اب 1لیتر
نخود خیس خرده و پخته ۱ پیمانه ( البته من یه مقدار بیشتر استفاده کردم )
نمک و فلفل به میزان لازم
نعناع داغ برای تزیین
سیر خام ۵ حبه ریز شده
اگه مغز چغندر داشتید یه ساعت قبل جدا بپزیدش وقتی پخت بریزید تو مرحله اول تهیه اش..چون خوشمزه تر میشه وقتی میاد زیر دندون
طرز تهیه:
برنج ، دوغ ،آب ، سبزی ( البته من سیر تازه نیافتم و سه حبه سیر به مواد اولیه اضافه کردم ) و نمک وفلفل رو تو قابلمه ریخته و مرتب هم می زنیم تا به جوش بیاد ( تقریبا ۲۰ دقیقه طول میکشه ،اگر هم نزنیم دوغ بریده بریده می شود).
سیر و آرد رو که تو یه لیوان آب سرد حل کردیم اضافه کرده و میذاریم تقریبا ۱ ساعت بپزه تا جا بیفته.
بعد نخود پخته شده رو بهش اضافه کرده و تو ظرف میکشیم و با نعناع داغ سرو میکنیم . اگه گوشت قلقلی هم توش بود عالی میشد ، گرچه بدون گوشت هم به اندازه ی کافی میچسبه ….