خانه
343K

دستپخت من و شما...

  • ۲۱:۳۱   ۱۳۹۳/۴/۲۲
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6343 |4258 پست
    با اجازتون 10 تا 12 آلو زرد بیکار تو یخچال کشف کردم و باهاشون خورشت درستیدم که حوصلشون سر نره یه وقت!!
    روش پخت:
    یه پیاز متوسط رو نگینی خرد کردم و سرخ کردم، من معمولاً پیازها که تقزیباً طلایی میشه رو با یه کم زردچوبه تفت میدم ، هم خوشرنگ و خوشبو میشه و هم زردچوبه تفت داده شده خواص زیادی داره....
    بعد تکه های مرغ رو به پیاز داغ اضافه کرده و تفت دادم ، ادویه زدم(ادویه کاری+ادویه خورشتی+پودر لیمو عمونی)
    باز تفت دادم و تو قایلمه آب ریختم و گذاشتم بپزه
    حدوداً نیم ساعت آخر پخت آلو زردها رو اضافه کردم و گذاشتم تا جوش بخوره، راستی قبلش هم 1 قاشق غذاخوری رب گوجه تو یه کم آب حل کردم و به قابلمه اضافه کردم
    و چند تا جوش که خورد، 2 قاشق غذاخوری شکر+یه کم نمک+ سه قاشق غذاخوری آبلیمو تویه طرف جدا حل کردم و به قابلمه اضافه کردم
    (نمک رو مرحله اول پخت غذا اضافه نمیکنم! هیچوقت!)
    اینکه آلو زردها تو خورشت مشخص باشه یا نه سلیقه ای هست... من چون دوست داشتم آب آلو زردها کاملاً با آب مرغ مخلوط بشه در نتیجه بیشتر گذاشتم بجوشه، میشه کمتر هم گذاشت چون آلو زرد نیازی به پخت چندانی نداره
    با پلو سرو کردم ، در کنار سالاد
    نوش جان
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان