۰۹:۳۲ ۱۳۹۳/۴/۲۳
سلام عزیزم.واسه باقالی قاتوق یه لوبیایی هست بنام لوبیا رشتی.که باید اونو بگیری و ۲روز تو اب خیس کنی..بعدش پاک کنی یعنی پوسته اولیش رو جدا کنی و چون خیس خوردس خوب تمیز میشه.بعدش این لوبیاهارو تو روغن فراووناگه جامد باشه بهتر ...همراه با مقداری سیر که سیرش هرچی بیشتر باشه خوشمزه تر میشه تفت میدیم یعنی به مدت ۳تا ۵مین با حرارت کمی بالا و مرتب هم میزنید..بعدش زردچوبه رو میریزیم .حالا اگه شوید خشک داشتید به مقدار نصف استکان میریزید اگه نداشتید شوید تازه ۳دسته بزرگ ...شوید رو هم 2مین با همون حرارت مرتب هم میزنید تا یکمی تفت بخوره...حالا به مقدار ۱لیوان اب سرد اضافه کنید و بذارید با حرارت ملایم به مدت یه رب بپزه تا کمی ابش کشیده بشه و جابیفته..بیشتر از ۲۰مین نذارید رو حرارت بمونه که له میشه...بعد یه رب ۳عدد تخم مرغ رو تو خورشت بریزید و بذارید تخم مرغ تو خورشت بپزه..حدود ۲مین....بعدش حرارت رو خاموش کنید...عزیزم بعضیا وقتی تخم مرغ رو میریزن سریع هم میزنند اما قشنگیش و ظاهر بهترش اینه تخم مرغ هم نخوره...واسه چاشنی هم اخر کار دوست داشتید بنا به طبع خودتون مقداری ابغوره یا ابنارنج اضافه کنید.ما خودمون ابنارنج رو بیشتر میپسندیم...امیدوارم خوبتوضیح داده باشم و اگه سوال دیگه هم باشه در خدمتم عزیزم...