خانه
343K

دستپخت من و شما...

  • ۰۹:۴۱   ۱۳۹۳/۴/۲۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    منظور از سه دسته شوید اینه که ما اینجا سبزی رو دسته ای میگیریم ...و پاک میکنیم و میشوریم ...بعدش خوردش میکنیم باید خیلی خورد بشه مث مث سبزی کوکو منتها کمی درشترش...این مقداری که توضیح دادم واسه ۳الی ۴نفره...اونم تو شمال دیگه ههههههه
    و مقدار لوبیا باید یه لیوان باشه....مقدار سیر بیشتر باشه خوشمزه تر میشه...دوست داشتید کمی هم زعفرون تو مرحله ای که تخم مرغ رو ریختید بریزید....اما من نمیریزم.....و این خورشت هم میشه به عنوان پیش غذا سرو بشه هم یه غذایکامل همراه با برنج.....که اینجا بیشتر با برنج میخورن
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان