۰۹:۴۱ ۱۳۹۳/۴/۲۳
منظور از سه دسته شوید اینه که ما اینجا سبزی رو دسته ای میگیریم ...و پاک میکنیم و میشوریم ...بعدش خوردش میکنیم باید خیلی خورد بشه مث مث سبزی کوکو منتها کمی درشترش...این مقداری که توضیح دادم واسه ۳الی ۴نفره...اونم تو شمال دیگه ههههههه
و مقدار لوبیا باید یه لیوان باشه....مقدار سیر بیشتر باشه خوشمزه تر میشه...دوست داشتید کمی هم زعفرون تو مرحله ای که تخم مرغ رو ریختید بریزید....اما من نمیریزم.....و این خورشت هم میشه به عنوان پیش غذا سرو بشه هم یه غذایکامل همراه با برنج.....که اینجا بیشتر با برنج میخورن