ema ema :
آزِِِِیـــــــــــنــا :
پان اسپانیا ..به به
سلام دوست عزيز
اين دسر رو كه درست كرديد چه چوري لايه ها رو كنار هم گذاشتيد در واقع رنگ هاي مختلف رو چه جوري جدا كرديد ؟ ضمنا قسمت اول از سمت چپ رو با زعفرون طعم دار كرديد؟
مرسي عزيزم
سلام دوست عزیز ..وقتی موادم اماده شد ..از مواد توی سه تا کاسه ریختم و یکیشو سریع با پودر کاکاعو هم زدم یکیشم با زعفرون .و اون یکیم زیاد دیده نمیشه با شهد مربا البالو ....مخلوط کردم ...منتها باید خیلی سریع این کارو بکنید تا مواد تو کاسه ها سرد نشه که سفت بشه ....حالا ریختم تو لایه اخر و ظرفمو کمی کج نگه داشتم ..مواد برن یه سمت ...ودوباره لایه کاکایویی رو ریختم کنار سفیده و بعدش لایه زرد رنگ ر سپس لایه قرمز ...عزیزم چو ن مواد شل نبود به راحتی میشد این کارو کرد ...و پخش نمیشد و من با ملاقه کوچک ریختم ..این ترکیب رنگ فقط واسه لایه اخر استفاده کردم......