خانه
343K

دستپخت من و شما...

  • ۱۰:۰۴   ۱۳۹۳/۴/۲۳
    avatar
    یک ستاره ⋆|2936 |1740 پست
    زیباکده
    آزِِِِیـــــــــــنــا : 

    مامان نفس چ خوب من تا بحال سیب زمینی رو تو اب نمک نجوشوندم بعد سرخ کنم ...چ بامزه ....اینجا که نشون میده عجب ..سیبزمینی سرخ کرده ای شده....ممنون از این اطلاع رسونیت...امشب حتما سیبزمینی هامو اینجوری سرخ میکنم....مرسی خانوووومی
    زیباکده
    اول بذار آب و نمك جوش بياد بعد سيب زميني هاي خلال رو بريز توش و بعد از دوسه دقيقه آبكش كن. حواست باشه بيشتر نشه چون خرد ميشن.

    بعد تو روغن زياد و. شعله ي زياد سرخ كن. البته اگه روغن خيلي زيادم نباشه ميشه.

    اينجوري حتي اگه خلال هات درشت هم باشه وسطش خام نميمونه. مثل بيرونيا ميشه ديگه.

    ميتوني يكم هم آويشن بهش بزني خوشمزه ميشه.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان