آزِِِِیـــــــــــنــا :
مامان نفس چ خوب من تا بحال سیب زمینی رو تو اب نمک نجوشوندم بعد سرخ کنم ...چ بامزه ....اینجا که نشون میده عجب ..سیبزمینی سرخ کرده ای شده....ممنون از این اطلاع رسونیت...امشب حتما سیبزمینی هامو اینجوری سرخ میکنم....مرسی خانوووومی
اول بذار آب و نمك جوش بياد بعد سيب زميني هاي خلال رو بريز توش و بعد از دوسه دقيقه آبكش كن. حواست باشه بيشتر نشه چون خرد ميشن.
بعد تو روغن زياد و. شعله ي زياد سرخ كن. البته اگه روغن خيلي زيادم نباشه ميشه.
اينجوري حتي اگه خلال هات درشت هم باشه وسطش خام نميمونه. مثل بيرونيا ميشه ديگه.
ميتوني يكم هم آويشن بهش بزني خوشمزه ميشه.