خانه
343K

دستپخت من و شما...

  • ۱۴:۰۳   ۱۳۹۳/۴/۲۳
    avatar
    کاربر جديد|67 |117 پست
    زیباکده
    الهه(مامان النا) : 

    توپک های خرمایی من تو افطاری پنج شنبه ام ...















    هسته های خرمای دشتستان رو گرفتم و با کمی شیر رو حرارت گذاشتم و در ظرفم رو بستم تا خرما ها نرم شد ...با پشت قاشق لهش کردم و بهش پودر هل و دارچین زدم ...چون پتی بور نداشتم دیگه اضافه نکردم ...خرما ها رو تو دست گرد کردم و تو پودر پسته و پودر نارگیل رنگی غلطوندم ...





    دستپخت من و شما...

    زیباکده
    سلام عزيزم

    يعني به اين مواد بالا خرما + ........ بايد بيسكويت پتي بور هم اضافه بشه؟ در اين صورت چقدر و چه جوري؟

    تشكر از شما
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان