خانه
344K

دستپخت من و شما...

  • ۱۴:۱۸   ۱۳۹۳/۴/۲۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    زیباکده
    ema ema : 

    زیباکده

    الهه(مامان النا) : 



    توپک های خرمایی من تو افطاری پنج شنبه ام ...































    هسته های خرمای دشتستان رو گرفتم و با کمی شیر رو حرارت گذاشتم و در ظرفم رو بستم تا خرما ها نرم شد ...با پشت قاشق لهش کردم و بهش پودر هل و دارچین زدم ...چون پتی بور نداشتم دیگه اضافه نکردم ...خرما ها رو تو دست گرد کردم و تو پودر پسته و پودر نارگیل رنگی غلطوندم ...











    دستپخت من و شما...

    زیباکده
    سلام عزيزم



    يعني به اين مواد بالا خرما + ........ بايد بيسكويت پتي بور هم اضافه بشه؟ در اين صورت چقدر و چه جوري؟



    تشكر از شما
    زیباکده
    عزیزم ...من خودم زیاد اهل پتی بور ریختن نیستم ... اما برای انسجام بیشتر و صرفه جویی در خرما ...میشه یه مقدار پتی بور رو پودر کرد و به مواد اضافه کرد تا خمیری بشه ....

    حتی میشه به عنوان یه رنگ ..تو تزین توپک رو تو پودر پتی بور غلطوند
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان