۰۲:۰۳ ۱۳۹۳/۴/۳۱
اما روش دوم که راحتتره
وقتی کرمتون توی قالب بست ..همون توی قالب برش ها رو بزنین و اضافات کرم رو از توی قالب در بیارین ... میتونین با یه دستمال که بهش آب داغ زدین توی حفره ها رو تمیز کنین که کرم بهش نمونه تا وقتی ژله رو بر میگردونین توی قسمتهایی که سفید نیست خورده های کرم نباشه ...حالا می تونین توی حفره ها رو با میوه و ژله پر کنین
فقط یادتون باشه انبه خام و کیوی و آناناس نمیذارن ژله ببنده ....چون یه آنزیمی دارن که جلوی بسته شدن ژله رو میگیره و باید یه کم پختشون