۱۵:۳۴ ۱۳۹۳/۵/۲۷
ASEMANسه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
خواهش میکنم......
1_من هر وقت مرغ میگیرم سینه مرغ رو جدا ریز میکنم بسته بندی میکنم باورتون نميشه غذاهایی که باهاش درست میکنم سر یه ربع آماده میشه
پیاز داغ +سینه مرغ ریز شده+فلفل دلمه ای ریز شده (بهتر هم سایز با مرغ ریز بشه) +قارچ ریز شده +نمک =مدام تفت میدیم تا کاملا آب مرغ کشیده بشه و به روغن بیفته
2_پیاز داغ +سینه مرغ تفت حسابی تا به روغن بیفته +نمک+چندتا گوجه حلقه شده روی مرغ میچینیم هم نمیزنیم درش رو یه 5 دقیقه میبندیم =آماده س (هم با نون هم با پلو)