۱۵:۴۸ ۱۳۹۳/۵/۲۷
ASEMANسه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
بچه ها حتما سعی کنید رب و زردچوبه رو توی روغن تفت بدید وگرنه غذا بوی بدی میگیره و نکته دیگه حتما وقتی میخواید به غذا آب اضافه کنید آب جوش اضافه کنید چون آب سرد تمام خواص غذا مخصوصا گوشت رو از بین میبره و دیگه اینکه گوشت یا مرغ یا ماهی رو 4 یا 5 ساعت قبل از استفاده از فریزر دربیارید چون اگه پروتئین منجمد اگه یه دفعه گرم بشه تمام بافتش از بین میره به اصطلاح علمی دنیچر میشه.... بنظر من حالا که آدم اینقدر به سختی توی این دوره زمونه پول در میاره و به سختی غذا میپزه بهتر لااقل چیزی بخوره که خواص بیشتری داشته باشه