۱۶:۰۷ ۱۳۹۳/۵/۲۷
ASEMANسه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
4_پیاز داغ +گرد زعفران +نمک +زردچوبه +تیکه های مرغ (بهتر اندازه اش به اندازه گوشت قورمه سبزی باشه) تفت حسابی+دو لیوان آب جوش =شعله کم....وقتی ابش نصف شد یه مقدار (مقدارش سلیقه ای ولی معمولا مساوی با مرغ باید باشه) الو خورشتی از اونا که رنگش طلایی هست میریزم تو مرغ قشنگ میزارم جا بیفته و آبش کم بشه =سرو با پلو
نکته :پیاز داغش باید خلالی باشه و هر قدر پیاز داغشو بیشتر کنید خوشمزه تره