۲۲:۰۷ ۱۳۹۳/۵/۲۷
مونا جون مرغتو قبل پخت سرخ کن...
تو قابلمه بچین و پیاز و فلفل دلمه رو خام و سرخ نشده لا بلا بچین با مرغ تو قابلمه و یه ایوان اب با ادویه مخلوط توش بریز رومرغا و زعفران رو هم اخراش بریز روش تا بوش بمونه.
من یا بدون رب سرو میکنم با همون رنگ طلایی زعفران یا رب رو جدا تفت میدم و بعد اینکه مرغهام پخت از قابلمه بر میدارم و رب رو میریزم تو اب مرغ تا یه قل بخوره و بوی رب بره...
خیلی هم طعم خوبی داره در ضمن مرغ هر چقدر بیشتر بپزه گوشتش سفت تر میشه یک ساعت کافیه.