خانه
204K

چطور مي تونم يه خورش مرغ عالي بپزم

  • ۱۳:۴۹   ۱۳۹۳/۵/۲۸
    avatar
    کاربر فعال|684 |184 پست


     من اغلب واسه اینکه طعم بد مرغ گرفته بشه با مخلوط رب گوجه و رب انار و آب نارنج درستش میکنم.

     وقتی یه طرف مرغ رو کاملا سرخ کردم و طرف دیگش وقتی سرخ شدنش به نصف رسید، کنار همون مرغ و همزمان با سرخ شدن مرغ، پیازو سرخ میکنم البته با شعله کم، بعد تو یه ظرف نصف قاشق رب گوجه، یک قاشق رب انار، یک قاشق آب نارنج، سر قاشق چایخوری زیره و فلفل و زرچوبه و نمک و آب رو مخلوط میکنم و بعداز سرخ شدن پیاز روی مرغ میریزم و درشو میزارم تا کاملا جا بیفته. گاهی وقتا هم یه حبه سیر رنده شده توش میریزم.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان