۱۴:۰۱ ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
مرغ درسته ات را پاك كن و خوب بشورش حتمان مرغت با پوست باشه بعد يه قابلمه بزرگ بردار و كف قابلمه را 2-3تا ليوان آب يه دونه پياز درسته و كمي هم نمك بريز يه آبكش فلزي بر عكس بذار توي قابلمه آب و مرغت را بذار روي آبكش (روش جديد بخارپز ; ) )
بعد و در قابلمه ات را سفت ببند و البته مي توني دمي هم بذاري مثل برنج را كه دم مي اندازي وقتي هم آب جوش آمد زيرش را كم كن تا خوب بپزه
اين طوري مرغت بخار پز ميشه
بعد مي توني آرام از قابلمه درش بياري و بذاري توي يه ظرف مناسب و زير فرت را كم كم كني 1ساعت تا 45 دقيقه
فقط زير فرت روشن باشه و كم كم آب توي قابلمه (آب مرغها ) را روي مرغت بريزي ديگه نيازي به روشن كردن روي فر نداري و هم مرغت سرخ ميشه و هم مغز پخت
تازه مي توني توي اين مواد را هم جدا گونه درست كني و كنار مرغت و تو دل مرغت بريزي اگه دوست داشتي :
پياز را نگيني مي كني و سرخ مي كني و مغز گردو را هم خورد مي كني و يك كمي هم كشمش و زرشك و بعد از سرخ شدن پيازها به ماهي تابه ات اضافه مي كني و نمك و ادويه هم مي زني ولي اضافه مواد را كنار بذار وقتي مرغت را از فر در آوردي دورش بريز : )
خيلي خوشمززززززززززززززه است