مرغ با سیر و سیب زمینی گریل شده
مارچوبهٔ گریل شده : 3 پیمانه
فلفل آسیاب شده و نمک درشت : به میزان لازم
برگ آویشن تازه خرد شده : 2 قاشق غذاخوری و برای تزئین
سرکۀ سفید : ¼ پیمانه + 2 قاشق غذا خوری
سیر ریز شده : 6 حبه
روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری و برای سینی گریل
سیبزمینی استانبولی کوچک : 1300 گرم
سینۀ مرغ : 1300 گرم
کره : یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
گریل را روی دمای متوسط قرار میدهیم.
دو کاغذ فویل به طول 120 سانتیمتر را از وسط تا میزنیم و دو ورقِ دو لایۀ مجزا درست میکنیم.
سیبزمینیها را به دو قسمت تقسیم میکنیم و هر قسمت را روی یکی از فویلها قرار میدهیم.
فویل را روی سیبزمینیها و کنارههای آن را محکم میکنیم. آن را روی گریل قرار میدهیم تا حدود 25 دقیقه بپزد.
یکبار آنها را برمیگردانیم تا سیبزمینیها نرم شوند
از روی حرارت برمیداریم.
یکی از بستههای سیبزمینی را باز نمیکنیم تا گرم بماند، دیگری را باز میکنیم تا سیبزمینیها خنک شوند و آن را برای سالاد سیبزمینی نگه میداریم.
دمای گریل را زیاد میکنیم. سینی شبکهای گریل را به آرامی به روغن آغشته میکنیم.
در این حین سس را تهیه میکنیم : در یک ظرف بزرگ، روغن، سیر، سرکه، آویشن، یک قاشق چایخوری نمک و ½ قاشق چایخوری فلفل را با همزن مخلوط میکنیم.
مرغها را در آن میغلتانیم تا تمام سطح مرغ به سس آغشته شود. به مدت 10 تا 30 دقیقه میگذاریم در دمای اتاق بماند.
مرغها را از داخل سس بیرون میآوریم و گریل میکنیم تا جایی که کاملاً پخته و سرخ شوند، هر طرف 2 تا 3 دقیقه.
مرغها را از گریل بیرون میآوریم. نیمی از آنها را داخل فویل میپیچیم تا گرم بماند و نیمی دیگر را برای سالاد مرغ کبابشده نگه میداریم.
سیب زمینیهای گرم را از فویل بیرون آورده، داخل کاسۀ متوسطی قرار داده و کره، نمک و فلفل را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم.
در یک کاسۀ متوسط، مارچوبه (را که به طور مورب به قطعات 4 سانتیمتری خرد کردهایم) را با سس سرکه (مخلوطی از روغن زیتون، سرکه و سبزیجات خشک معطر به سلیقۀ خودمان) مخلوط میکنیم.
مرغ های گریلشده را با سیبزمینی و مارچوبه داخل ظرف پذیرایی قرار داده و در صورت تمایل با آویشن تزئین كنيد.
نوش جان
🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀