خانه
27.3K

تزیین غذا

  • ۱۱:۵۰   ۱۳۹۸/۸/۲۱
    avatar
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    روش صحیح تفت زرشک | تزیین غذا با زرشک

     تفت دادن زرشک

    مواد لازم

    زرشک یک پیمانه ( مقدار زرشک دلخواه است، می توانید برای هر نفر 2 تا 3 قاشق در نظر بگیرید)

    شکر به میزان دلخواه

    مخلوط روغن و کره 2 قاشق غذاخوری

    آب یا گلاب یک قاشق

    طرز تهیه

    اگر زرشک تازه است ، آن را پاک کرده ، بشویید و در آبکش بریزید تا آبش برود.

    اگر زرشک خشک است، آن را 15 دقیقه در آب سرد بریزید تا برگ و سنگریزه آن جدا شود، سپس بشویید و در آبکش بریزید.

    زرشک را با یک قاشق آب ( آب فقط برای حل شدن شکر است ) و کره و روغن در ظرفی ریخته و گرم کنید. مراقب باشید داغ نشود.

    سپس شکر را اضافه کرده و بلافاصله شعله را خاموش کنید.

    بگذارید کمی بماند تا شکر و آب به خورد زرشک ها برود و پف کنند. سپس روی برنج بریزید.

    در صورت تمایل کمی زعفران دم کرده بریزید.

    تزیین غذا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۲۱/۸/۱۳۹۸   ۱۱:۵۰
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان