خانه
23.5K

تولد

  • ۱۲:۲۰   ۱۳۹۳/۶/۶
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|6112 |2848 پست



    مواد لازم :
    ژلاتین 25 گرم
    آب سبزیجات (یا آب مرغ) 1 فنجان
    سیب زمینی (آب پز، خرد شده) 1 فنجان
    هویج (بخار پز، خرد شده) 1 فنجان
    نخود شیرین 450 گرم
    ذرت نصف فنجان
    سس مایونز 6 قاشق سوپخوری
    خامه ترش 3 قاشق سوپخوری
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    گوجه فرنگی برای تزئین
    گشنیز برای تزئین

    طرز تهیه :
    1. در یک ظرف کوچک، 3 قاشق غذا خوری آب روی ژلاتین بریزید. بگذارید 5 دقیقه بماند. در یک قابلمه کوچک آب مرغ را روی شعله ی متوسط گرم کنید. ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. کمی نمک اضافه کنید. از روی شعله بردارید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود.



    2. در یک کاسه ی متوسط، سیب زمینی، هویج، نخود شیرین، ذرت، ماینوز و خامه ترش را اضافه کنید و مخلوط کنید. طبق ذائقه نمک و فلفل بزنید. آب مرغ و ژلاتین را اضافه کنید. به خوبی مخلوط کنید.

    3. مخلوط را داخل قالب نان بریزید. قبل از سرو کردن حداقل 5 ساعت در یخچال قرار دهید.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان