طرز تهیه کوکی بارک
(((می توانید مقداری از این خمیر را قالب زده با رنگ نارنجی مخصوص غذا رنگ کنید و بعد از پختن با شکلات اب شده و اسمارتیز تزیین کنید.)))
مواد لازم :
ارد ۳۹۰ گرم
کره ۲۲۷ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۱۱۰ گرم
جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
وانیل ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه :
برای تهیه این بیسکوییت آرد, نمک و جوش شیرین را با هم در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کرده کنار می گذاریم
در یک کاسه دیگر با هم زن برقی کره وشکر را با هم مخلوط می کنیم تا رنگش سفید بشه و شکر کاملا اب شود
تخم مرغها و وانیل را هم اضافه کرده مایع را هم میزنید
حالا تمام مواد خشک را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یک خمیر نرم دست بیاوریم
خمیر را به دو قسمت مساوی کرده و داخل یک پلاستیک گذاشته و در یخچال قرار می دهیم
بعد از یک ساعت خمیر را از یخچال در میآوریم
فر را با حرارت ۱۷۵ درجه گرم کنید
دو سینی فر را با کاغذ مخصوص شیرینی بپوشانید و کنار بگذارید
کمی آرد روی یک تخته خمیر می پاشم و خمیر را به اندازه ۱ سانت پهن می کنیم
حالا از هر قالبی که دوست دارید برای شکل دادن بیسکویت ها استفاده می کنیم
و در سینی فر قرار دهید و برای ۸-۱۰ دقیقه بگذارید بپزدء از فر در آورده بگذارید بیسکویت ها کاملا خنک شود قبل از اینکه از سینی بردارید