۱۲:۳۲ ۱۳۹۳/۶/۱
استانداردهای مصرف قهوه در کافی شاپهای جهان
- ESPRESSO: یــک اونس آب با درجه حرارت 88 تـــا 92 درجه سانتیـگراد که 6 تا 9 گرم قهوه مخصوص اسپرسو و
کاملا آسیاب شده درون آن به مدت 18 الی 25 ثـانیه دم کــشیده باشد اسپرسو نامیده میگردد. معمولا این اندازه از اسـپرسو یــک شات (SHOT) نامیده می شـود. انــواع مختلف اسپرسو به قرار زیر میباشد:
2- AMERICANO: هنگامیکه یک شات اسپرسو با آب داغ رقیق میگردد امریکانو نامیده میشود.
3- CORRETTO: به اسپرسو همراه با اندکی ؟؟؟ کورتو نامیده میشود.
4- ROMANO: اسپروسویی که با لیمو سرو میگردد رومانو نامیده میشود.
5- DOPPIO: به اسپرسو دوبل (دو شات) دوپیو میگویند.
6- LUNGO: یک و نیم اونس آب در 7 گرم پودر قهوه زمان دم شدن افزایش می یـــــابـــد 25 الی 40 ثانیه= رقیقتر بوده اما حاوی کافئین بیشتری به اسپرسو معمولی میباشد.
7- RISTRETTO: مقدار 0.75 اونس آب در 7 گـرم پـودر قـهوه زمان دم کـردن کاهـش 18 الی 20 ثانیه: غلیظ تر بوده اما کافئین آن کمتر از اسپرسو معمولی میباشد.
8- MACCHIATO8: اسپرسویی که سطح آن شیر کف کرده (فوم شیر) قرار داده شـده است.
9- ICED ESPRESSO: دو شات اسپرسو + همراه با یخ خرد شده.
10- ESPRESSO BREVE: یک شات اسپرسو + نسبت 50 به 50 با شیر.
11- ESPRESSO CON PANNA: یک شات اسپرسو که روی آن یک تـوده خامه زده شده(حجیم شده) قرار داده میشود.
12- GRANITA: اسپرسو یخ زده همرا با شکر گرانیتا نام دارد.
13- CAPPUCCINO: نوشیدنـی کـه 3/1 آن از اسپرسو، 3/1 شیـــر داغ و 3/1 شیـر کـــف کرده هــمراه با رویه پودرکاکائو و یا دارچین کاپوچینو نامیده میشود.
14- MOCHACCINO: یک شات اسپرسو + شکلات مایع و یا پودر کاکائو + شـیر داغ با رویه شیر کف کرده.
15- ICED CAPPUCCINO: یک شات اسپرسو + یخ خردشده + شیر سرد با رویه شیر کف کرده.
16- AFFOGATTO: بستنی + یک شات اسپرسو.
17- NIENTA: کاپوچیینو بدون کافئین + شیر بدون چربی.
18- LATTECINO: یک شات اسپرسو + شیر داغ با یک سانت رویه شیر کف کرده.
19- RAPPACCINO: یک شات اسپرسو + بستنی + اندکی شیر و یخ.
20- GOCCIATO: یک شات اسپرسو + کاپوچینو کف کرده.
21- FRAPPUCCINO=FRAP: یک شات اسپرسـو + شــیر + شکر + یخ (هـمــان ICED CAPPUCCINO)
22- CAFE LATTE: شیـری تـر از کـاپـوچـیـنــو. یـک بـخش اسـپـرسـو + 5 بـخـش شـیر داغ بـا رویه شیـــر کف کرده+برخی اوقات چاشنی بادام و فندق.
23- CAFE AU LATTE: جای اسپرسو از قـهـوه جوشیده استفاده شده + شیر جوشیده.
24- CAFE MOCHA: یک بخش اسپرسو + یک بخش شکلات مایع + 2 الی 3 قسـمــت شیر کف کرده با رویه خامه زده شده.
25- CAFE CREME: یک شات اسپرسو+یک اونس خامه زده شده.
26- CAFE FREDDO: یک بخش اسپرسو + شیر سرد با رویـه شیـر کـف کـرده کـه در آن یخ ریخته و شدیدا تکان میدهند.
27- CAFE AMARETTO: کافه لاته + شربت بادام.
28- CAFE NOIR: قهوه بدون شیر و خامه