کباب ترش
گوشت فیله یا راسته نیم کیلو ، مغز گردو ، رب انار ترش یک قاشق غذاخوری ، پیاز یک عدد ، جعفری و گشنیز( گشنیز کمتر ) کمتر از یک لیوان
طرز تهیه :
گوشتا رو به اندازه ی دلخواه برش می زنیم ، بعد گردوی چرخ شده حدود 100 گرم و پیاز رنده شده ، رب انار و سبزی رو با هم مخلوط می کنیم ، گوشتا رو یک شب توی این مواد می خوابونیم . بعد موقعی که می خوایم به سیخ بکشیم بهش نمک و فلفل اضافه می کنیم . من با فلفل زیاد دوست دارم . می تونید وقتی کبابارو به سیخ کشیدین کمی با پشت کارد روشونو بکوبید .
ایشالا درست کنید و لذتشو همراه با خانواده ببرید . نوش جان