خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
انواع غذا
46.6K
غذای های گیلان
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۰۰:۳۲ ۱۳۹۳/۶/۱۸
مامان طاها
کاربر فعال
|
871
|
344 پست
باقالا قاتق یا ( باقلی خورشت )
با دو نوع باقلی ، خورشت باقلی درست می کنن . یکی پاچ باقلی رشت و یکی هم باقلی مازندرانیه . ولی روش پختشون یکیه .
مواد لازم : پاچ باقلی سبز 200 تا 300 گرم . سیر 4 تا 5 حبه ، تخم مرغ یک تا 2 عدد ، شوید یک قاشق غذاخوری ، زردچوبه یک قاشق مرباخوری ، نمک نصف قاشق چایخوری ( زیاد نمک نزنید چون باقالی نمک رو زود به خودش میکشه و غذا شور میشه ) ، کره ، روغن
طرز تهیه :
باقلی ، سیرریز رنده شده ، شوید ، زردچوبه ، نمک ، کره و روغن رو یکجا داخل قابلمه می ریزیم و روی شعله ی متوسط گاز قرار می دیم تا یه تفت کوچیک بخوره و رنگش تغییر کنه . بعد آب رو به اندازه ایی که روی باقلی رو بگیره ( یه بند انگشت هم اضافه تر ) می ریزیم . در قابلمه رو نیمه می زاریم ( اگه درب رو کامل بزارین کف میکنه و بالا می آد و گازتونو کثیف میکنه ) تا باقلی بپزه . وقتی باقلی پخته شد بهش تخم مرغ رو اضافه می کنیم . اینجا درب قابلمه رو کامل می بندیم و زیر حرارت رو کم می کنیم تا تخم مرغ ببنده . وقتی تخم مرغ هم ، بسته و سفت شد خورش آمادست . نوش جان
لینک مستقیم
گزارش تخلف
5 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
انواع غذا
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات