خانه
45.9K

غذای های گیلان

  • ۰۴:۱۹   ۱۳۹۳/۶/۲۶
    avatar
    برترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51237 |36302 پست
    زیباکده
    مامان طاها : 

    سلام ریتا جون ، کدبانوی هنرمند .



    آره عزیزم من تخم مرغشو جدا می زنم ، چون وقتی جداگانه با سیر سرخش می کنم ، طعمش رو تو میرزا قاسمی بیشتر می پسندم . علت خاصی نداره گلم .



    زیباکده

    ریتا ا : 



    چه بامزه ! تخم مرغ میرزا قاسمی و جدا میزنی ؟



    چرا ؟



    علت خاصی داره ؟
    زیباکده


    زیباکده
    منم تو چند تا رستوران میرزا قاسمی خوردم تخم مرغشو جدا درست کرده بودن بعد ریز شده به غذا اضافه کرده بودن واسم جالب بود چون مامان خودم تخم مرغو توش میشکنه .
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان