خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
انواع غذا
45.9K
غذای های گیلان
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۱۹:۴۱ ۱۳۹۳/۶/۲۶
مامان طاها
کاربر فعال
|
871
|
344 پست
خورشت مرغ ترش
مواد لازم :
مرغ متوسط یک عدد یا ( قسمت سینه و ران مرغ به تعداد دلخواه ) ، آبغوره یا آب نارنج یا آب انار یک فنجان ( مقدار ترشیش رو به ذائقه ی خودتون می تونید کم و زیاد کنید ) ، لپه 3 تا 4 قاشق غذاخوری ، سبزی شامل ( تره ، جعفری ، گشنیز ، شوید ، اسفناج و خلواش بیشتر ، نعناع کمتر ) روی هم حدود یک کیلو ، سیر 4 تا 5 حبه ، پیاز متوسط یک عدد ، روغن برای سرخ کردن سبزی به میزان لازم ، نمک و زرد چوبه از هر کدوم مقداری .
طرز تهیه :
مرغ و یک پیاز کامل ( 4 قاچ نشده ) رو با مقداری آب که روی مرغ رو بگیره داخل قابلمه و روی حرارت متوسط گاز می ذاریم وقتی که شروع کرد به قل زدن و تغییر رنگ دادن بهش نمک و زردچوبه اضافه می کنیم . تو قابلمه ی جداگانه آب و مقداری نمک رو جوش می آریم و لپه ها رو به آب در حال جوش اضافه می کنیم و حرارتش رو کم می کنیم تا آروم لپه ها بپزن ( با حرارت زیاد لپه ها دیر پز میشن ) ، بعد اینکه پخت از آبکش ردش کنید و تا پختن مرغ کنار بگذارید .
سبزی ها رو هم که بعد شستن با یه دونه پیاز و سیرها خوب ریز کردیم داخل ماهیتابه می ریزیم و با کمی نمک و زردچوبه روی حرارت کم می زاریم ، وقتی آب سبزی گرفته شده بهش روغن اضافه می کنیم و سرخ می کنیم .
وقتی مرغ خوب پخت ، لپه و آبغوره رو بهش اضافه می کنیم ، بعد که یه قل زد ، سبزی سرخ شده رو هم بهش اضافه می کنیم و می زاریم روی حرارت ملایم تا آروم آروم خورشت جا بیفته .
امیدوارم که از این غذا هم خوشتون بیاد و خودتون هم درست کنید . نوش جان
لینک مستقیم
گزارش تخلف
5 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
انواع غذا
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات