امروز می خوام طرز تهیه سالاد سزار به روش ساده رو بهتون یاد بدم.
اول فیله مرغ ها رو به تکه های باریک و بلند برش می دید و بعد با کمی کره آن ها را سرخ می کنید تا روی آنها طلایی بشود.
بعد نان های تست رو به صورت مربع های کوچک برش می دید و آن ها را هم سرخ می کنید.بهتره نان ها را با روغن سرخ کنید چون روغن زیادی مصرف می شود و برای طعم بهتر یک حبه سیر را به اندازه های درشت خرد می کنید و در روغن می اندازید تا نان ها طعم بهتری بگیرند و در انتها باید مواظب باشید سیر ها را با نان ها قاطی نکنید.
بعد از آن کاهو را با دست به تکه های بزرگ قسمت می کنید . من ترجیح می دم از کاهو پیچ برای سالاد سزار استفاده کنم.
برای سس آن یک قاشق غذاخوری سس مایونز ، کمی خردل ، 2 قاشق آبلیمو ، دو قاشق روغن زیتون و دو حبه سیر را در آن رنده می کنید. سپس نان و مرغ کاهو را با سس مخلوط می کنید و در انتها پنیر رنده شده پارمیسان به آن اضافه می کنید.
