خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
آشپزی و شیرینی پزی
96.6K
طرز تهیه سالاد سزار
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۱۵:۴۲ ۱۳۹۲/۱۰/۳
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
سالاد سزار
طبق نقل هأی که شده این سالاد ابتکار یک رستوران دار مکزیکی متولد ایتالیا به نام سزار کاردینی بوده. در تاریخ ۴ جولای ۱۹۲۴ رستوران سزار خیلی شلوغ شده بود و سزار در آشپز خانه اش چیزی برای درست کردن نداشت و تصمیم میگیره با چیزهای که مانده غذایی برای مشتری هاش درست کنه و با استفاده از کاهو و تخم مرغ، پنیر، سیر، و فلفل و روغن زیتون سریع س
الادی با سٔس خوش مزه ی تهیه میکنه و این سالاد
به مرور زمان به روشهای مختلف دور دنیا ارائه داده شده.
:یکی از روشهای سنتی به صورت ذیل میباشد
مواد لازم مغز کاهو ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
روغن زییتون ۳/۴ پیمانه
سرکه قرمز ۲ ق غ
سٔس ۱ق غ worcestershire در صورت دلخواه و دسترسی
سٔس خردل دیژان ۱ ق غ در صورت دلخواه و دسترسی
آب لیموی تازه ۱ ق غ
نمک ۱/۲ ق چ
فلفل سیاه تازه ۱/۴ ق غ
سیر تازه، خورد شده و له شده ۲ عدد
کروتان نانهای تست با طعم به صورت ریز تست شده حدوداً ۲ پیمانه
پنیر پارمیژان رنده ۱/۲ پیمانه
سیرها را له کرده و آنها را به دیواره چوبی کاسه ی مالیده و بقیه آن را داخل کاسه ریخته، سپس مقداری آب را روی حرارت به جوش آورد و بعد از آن که زیر آن را خاموش کرده تخم مرغ ها را داخل آب جوشیده کرده و دقیقا به مدت ۱ دقیق میگذارین در آب بماند، سپس آنها را بعد از خنک شدن داخل کاسه چوبی شکانده و با بقیه مواد به جز کاهو،کروتانها , روغن زیتون، پنیر، و خوب با هم زن هم میزنیم. سپس روغن زیتون را در حالی که کاسه را میچرخانیم و هم میزنیم به آرامی به بقیه مواد زده و حسابی هم میزنیم.
سپس با برگهای کاهو خنک که قبلان به چند قسمت کردید با سٔس خوب با استفاده از قاشق چوبی بزرگ خوب هم بزنین و پنیر، کروتانها و فلفل سیاه
را اضافه کرده و سرو میکنید.
میتونین برای هم زدن سیر، تخم مرغ و سٔس ها از بلندر استفاده کنین و سپس با کاهو مخلوط کرده و سرو کنین.
بعضیها این سالاد را با ماهی شوری ریز به نام انچوی و یا مرغ پخته تیکه تیکه شده سرو میکنند.
ما این بار با استفاده از بلندر این سٔس رو درست کردیم.
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
آشپزی و شیرینی پزی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات