خانه
3.06K

طرز تهیه بستنی سنتی

  • ۱۴:۳۸   ۱۳۹۱/۹/۸
    avatar
    کاربر جديد|48 |108 پست

    چند نکته ضروری در مورد تهیه بستنی ها:
     
    ۱- وقتی خامه به راحتی شکل نمی گیرد، نشان دهنده پرچرب بودن آن است. در
     این صورت کمی شیر خنک به آن اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم، بعد مورد
    استفاده قرار می دهیم. علت دیگر ، شل بودن خامه است که در این صورت مقداری
    پودر خامه خشک اضافه می کنیم.
     
    ۲- شیر را برای تهیه بستنی حتماً بجوشانید.
     
    ۳- اگر کیفیت ثعلب( ماده پودری شکلی است که معمولاً برای غلیظ کردن
    بستنی ها و بعضی از مرباها مورد استفاده قرار می گیرد) پائین بوده ویا
    مقدار آن برای تهیه بستنی کم باشد، در این شرایط بستنی کشدارنشده و حالت
    یخی به خود می گیرد، پس بهتر است به مقدار تعیین شده توجه شود.
     


    مواد لازم
     


    ۱ کیلو
     
    شیر
     
    ۲۵۰ گرم
     
    شکر
     

    ۳۰ گرم
     
    ثعلب
     
    نصف استکان
     
    گلاب
     
    یک سوم قاشق چایخوری
     
    زعفران سائیده
     
    ۱۰۰ گرم
     
    خامه
     


    طرز تهیه:
     
    شیر را می جوشانیم و بعد حرارت آن را ملایم کرده و زعفران حل شده در
    گلاب را اضافه می کنیم و شکر و ثعلب مخلوط شده را هم کم کم به آن اضافه
    کرده، با چنگال مرتب به هم می زنیم تا شکر و ثعلب در شیر حل شود. پس از خنک
     شدن مایع بستنی، آن را در ظرف فلزی ( استیل) می ریزیم و در ظرف پر از یخ
    نرم شده قرار می دهیم و با همزن مرتب به هم می زنیم تا بستنی خودش را گرفته
     وسفت و کشدار شود. ظرف را در فریزر قرار می دهیم و بعد از نیم ساعت آن را
    در می آوریم و مجدداً با همزن خوب می زنیم تا بستنی آماده شود. موقع سرو می
     توانیم آن را در ظرف بستنی خوری بریزیم و با یک قاشق سوپخوری شربت آلبالو
    آن را تزئین کنیم و یا به طریق زیر به آن خامه تکه تکه شده اضافه کنیم.
     
    خامه را با کاردک فلزی یا پلاستیکی به کف سینی به قطر ۲ میلی متر بکشید
     و آن را در فریزر و یا یخدان قرار دهید.پس از سفت شدن آن را با کاردک از
    سینی جدا کرده و به بستنی اضافه کنید . موقع سرو از پودر پسته هم می توانیم
     استفاده کنیم.
     


    نکات تغذیه ای:
     
    به علت وجود شیر و خامه در بستنی، برای افرادی که به مقدار کم لبنیات می خورند، می تواند مفید باشد ولی خواص شیر را نخواهد داشت.
     
    کل انرژی این مقدار بستنی، ۱۷۳۵ کالری است. این مقدار اگر توسط ۱۰ نفر میل شود، سهم هر فرد ۵/۱۷۳ کالری خواهد بود.
     

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان