سيب ز ميني رنده شده ، مارچوبه و تخم مرغ ....
سيب زميني رو بعد از رنده كردن ، توي آب ريختم تا كمي بمونه و نشاسته ش شسته بشه ، اينطوري موقع سرخ كردن به هم نمي چسبه ....بعد هم توي روغن داغ كه بهش نمك زدم ،سرخشون كردم ،
من از كنسرو مارچوبه استفاده كردم ، يعني آماده بود و كار خاصي نداشت ....براي پخت تخم مرغ هم يه ظرف آبجوش رو روي حرارت گذاشتم و يك تخم مرغ رو توي آبجوش شكستم و منتظر شدم تا بپزه ، بعد هم به اين صورتي كه توي عكس مي بينيد با فلفل قرمز و پنير پارمسان تزيين و براي سرو آماده كردم ، اميدوارم كه خوشتون بياد
دستور پخت از زری