۱۷:۱۹ ۱۳۹۵/۶/۱۲
دست پختم خوبه ...ولی دیگه نه اینقد :))))....
میدونی خانم ...من تو طبخ خوراک ...دقت میکنم و تمام تلاشم رو می کنم تا بهترین باشه و بقول عزیزان ...با عشق می پزم
ولی هنگام سرو ....اصلا تو کار سفره آرای نیستم :)
مثلا :
اگر برای خودم بپزم ....بعد که کار پخت تمام شد ...قابلمه رو میزارم جلوی پنکه تا زود خنک شه ...بخصوص اگه آش دوغ باشه
بعد که خنک شد ...یعنی جوری که زبونم رو نسوزونه ....یع صفحه از روزنامه برمیدارم ....سعی میکنم صفحه ای باشه که
یا عکس های میزونی داشته باشه ...یا مطالب جالب ....به عبارتی من همون موقع که روز نامه رو میخرم ...حوادث ش رو نخونده
میندازم دور ....باور کن وقتی بخونم همش تو ذهنم میمونه ....جدولش رو هم نگه میدارم برای وقت خواب ...خیلی حال میده :)
خلاصه من و قابلمه و روزنامه و نون ...یع مبارزه تن به تن رو شروع میکنیم ...:)
و اما اگه مهمون داشته باشم
تمام اون موارد فوق مو به مو انجام میشه ..تنها تفاوتش سر تعداد قاشق ها و نوع مبارز است ...که دیگه تن به تن نیست ...رازه بقاست :))))