خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
انواع غذا
307K
ببین چی پختم!!!
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۱۹:۵۳ ۱۳۹۴/۳/۸
مریم الدوله
چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆
|
6484
|
4222 پست
مرغ شکم الدوله
اسمش همینه ها !حق کپی رایت داره
مواد لازم:
مرغ
ترخون-اویشن-ابلیمو-نمک-فلفل سیاه وقرمز-زعفرون وزردچوبه-الوخیس کرده(برای مزه دارکردن مرغ)
گوجه فرنگی.سیب زمینی-نخود فرنگی.پیاز سرخ شده.سیر خردشده.ساقه وبرگ کرفس.فلفل دلمه ای
***********************************************************
1. اول از همه سینه و ران مرغ رو پاک کرده ،شسته وپوستش رو میکنیم(همچی قلفتی!!)
2.چاک میدیم به طوریکه بشه داخلش مواد گذاشت! توی عکس مشخصه
3.با موادی که داخل عکس گذاشتم مزه دارش میکنیم!
شامل:ترخون-اویشن-ابلیمو-نمک-فلفل سیاه وقرمز-زعفرون وزردچوبه-اب الو هایی که خیس کردیم هم میگیریم وتوش میریزیم
4. پیاز رو سرخ میکنیم/نصفش رو برمیداریم میذاریم کنار....
5.گوجه هارو+فلفل دلمه ای خلالی +نخود+کمی ساقه وبرگ کرفس +ادویه+اب رو داخل ماهیتابه میریزیم وباشعله کم میذاریم تاجا بیافته(اب خورشتمونه!)
6.مرغ چاکیده رو روی تخته میذاریم وبا موادی که داخل عکس مشخصه توش رو پر میکنیم وبا خلال دندان ثابت میکنیم
7. کف تابه رو چرب ومرغ ها راداخلش میچینیم.داخل فر از قبل گرم شده میذاریم تا یک طرفش سرخ بشه
8.وقتی یکطرفش سرخ شد سیب زمینی هایی که درشت خرد کرده ایم رو میریزیم کنارش /مرغ ها رو برمیگردونیم تااونورشم طلایی بشه
9.اب خورشت رو توی یک ظرف جا میکنیم.مرغ ها رو هم توی یک دیس میچینیم!!
والسلام
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
انواع غذا
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات