خانه
306K

ببین چی پختم!!!

  • ۱۱:۰۵   ۱۳۹۴/۶/۱۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    دستورشو براتون میذارم
    من اولین بار بود درست میکردم بعد از پخت کاملا متوجه شدم که چه کارایی رو باید انجام بدم تا خیلی خوب بشه حالا فوت کوزه گریشو به شما هم میگم
    گوشت رو همراه پیاز رنده شده خوب ورز دادم تا کاملا چسبنده بشه
    یه دسته ماکارونی رو برداشتم و گوشتو دورش گذاشتم و با دست فشار دادم تا به ماکارونیها بچسبه مثل کباب کوبیده که به سیخ میزنن
    **(ماکارونی حتما نازک و با ضخامت کم باشه ، دسته کوچیکتر بردارین تا کاملا پخته بشه )
    پیاز داغ درست کردم و یه مقدار رب گوجه و زردچوبه و ادویه و نمک توش ریختم و کمی تفت دادم بعد آب ریختم و گذاشتم تا آب جوش بیاد بعد ماکارونیها رو داخلش چیدم شعله رو کم کردم و در ظرف رو گذاشتم تا کاملا پخته بشه
    ** ( آب باید اندازه ای باشه تا کمی روی ماکارونیها رو بگیره وگرنه ماکارونیها خام می مونه)

    وقتی پخته شد و آبش تموم شد ، 5 دقیقه آخر فلفل دلمه ای خرد کردم و اضافه کردم

    اولین بار مقدار کمتر درست کنین تا قلقش دستتون بیاد
    خیلی خوشمزه میشه حتما یکبار هم شده امتحانش کنین
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان