طرز تهیه خوشت مرغ و ذرت آلو
اول مرغ رو با یک عدد پیاز که درشت خورد کردیم و برگ بو می پزیم. حدودا 15 تا 20 دقیقه. همزمان ذرت رو میذاریم جداگانه بپزه. بعد آب مرغ رو جدا می کنیم. مرغ رو به قطعات کوچیکتر می بریم با پیاز داغ سر قاشق چایخوری فلفل قرمز فلفل سیاه یک قاشق مرباخوری پودر نعنا خشک زردچوبه تفت میدیم تا کمی مرغ سرخ بشه. آب رو به مرغ اضافه می کنیم و ذرتهای پخته شده رو اضافه می کنیم. یک و نیم قاشق رب گوجه فرنگی 10 دقیقه با هم بپزه تا مزه ها ترکیب بشه. (من همراه با ذرت 6 عدد آلو هم انداختم.)