خانه
305K

ببین چی پختم!!!

  • ۱۲:۲۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    طرز تهیه پاستیل

    مواد لازم: 

    1بسته ژله

    2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین

    نصف لیوان آب

    هر سه را با هم مخلوط کرده در یک ظرف روی سر بخار آب(کتری) می‌گذاریم، گرم که شد و پودر ژلاتین که کامل حل شد (5 ای 6 دقیقه)

    در قالب ریخته و بمدت 15 دقیقه در فریزر می‌گذاریم... 

    به همین سادگی، به همین خوشمزگی

    پاستیل_خانگی

    مواد اولیه :

    کش 1عدد 

    ظرف با ارتفاعی به اندازه نی 1عدد 

    رنگ خوراکی ۱۵ قطره 

    نی قابل انعطاف به میزان دلخواه 

    پودرژله 2 بسته 

    آب جوش 3 قنجان 

    ژلاتین 20 تا 24 قاشق چایخوری 

    خامه فرم گرفته 3/4فنجان

    طرزتهیه:

     ۱- در ظرفی پودر ژلاتین و ژله را با آب جوش مخلوط کنید و بگذارید تا ولرم شود.

     ۲- رنگ خوراکی و خامه فرم گرفته را به محلول (که ولرم است) اضافه کنید.

     ۳- نی ها را به صورت عمودی در کنار یکدیگر قرار دهید و در ظرف بگذارید. می توانید برای این که بهتر کنار هم قرار بگیرند، آن ها را با کش ببندید. هرچه قطر ظرف شما کمتر باشد، بهتر است. در واقع بهتر است کل ظرف را با نی پر کنید تا فضای خالی نداشته باشید.

     ۴ مایع ژله را مانند شکل زیردر نی ها بریزید و بگذارید سفت شود.

     ۵- برای بیرون آوردن پاستیل های کرمی روش های متعددی وجود دارد. می توانید با استفاده از وردنه این کار را انجام دهید. وردنه را روی نی ها بکشید یا با استفاده از آب گرم پاستیل را از نی خارج کنید.

    طرز تهیه پاستیل

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان