mona mona :
واااااااااااااااااااااااااااااي چقدر عالي نازنين جون
ميشه بگيد چطور درست كرديد سخت نبود ؟؟؟
ممنونم موناجون
من شیرینیها رو تازه دارم تجربه میکنم برا همین اولین شیرینی که درست میکردم استرس خاصی داشتم که آخرش چی میشه ولی چند مدل مختلف که درست کردم برام خیلی جالب بود
هرشیرینی نکات خاص خودشو داره ، این شیرینی زحمت زیاد داره چون آرد برنج و خاکه قندو خودم درست کردم بعد اینکه باید صبر ایوب داشته باشی چون 24 ساعت خمیرش استراحت میخواد منم که کم طاقت ، دلم میخواد سریع آماده بشه تا نتیجه کارمو زودتر ببینم، برای همین 24 ساعتو کردم 12 ساعت و دستورشم یه مقدار تغییر دادم
همینطور زمان پخت شیرینی هم با زمان اصلی دستورش خیلی فرق داشت
تجربه های کاملمو در اولین فرصت در اختیارتون میزارم