مرغ تندوری
مواد لازم: برای 3 نفر
ماست کم چرب : یک پیمانه
آب لیمو ترش : ½ پیمانه
زنجفیل : یک قاشق غذاخوری
سیر له شده : 3 الی 4 حبه
پیاز رنده شده : ¼ پیمانه (یک پیاز کوچک)
پاپریکا : یک قاشق غذاخوری
دارچین : یک قاشق چایخوری
زیره سبز : یک قاشق چایخوری
نمک : ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه : ¼ قاشق چایخوری
هل : ¼ قاشق چایخوری
پودر گشنیز : ¼ قاشق چایخوری
پودر میخک : ¼ قاشق چایخوری
ران مرغ : 6 عدد
پیاز قرمز حلقه شده : 4 عدد کوچک
گشنیز تازه : برای تزئین
سس راییتا
طرز تهيه:
مرغ تندوری، معروفترین کباب هندی با طعم جا افتاده و منحصر بفرد خود، تجربه ای لذت بخش را برای شما به همراه دارد. ران مرغ به سبک هندی برای کسانی که از طعم تند لذت می برند نیز بسیار مناسب می باشد.
در یک کاسهٔ بزرگ، ماست، آب لیمو ترش، زنجفیل، سیر، پیاز، پاپریکا، دارچین، زیره سبز، نمک، فلفل، هل، گشنیز و میخک را می ریزیم و آنها را با یکدیگر مخلوط می کنیم.
سپس مرغ ها را داخل این مخلوط ریخته، هم می زنیم و می گذاریم 6 ساعت بماند (میخوابانیم) تا کاملاً مزه دار شود.
فر را با دمای 260 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.
پیازهای حلقه شده را در یک ظرف مخصوص فر می ریزیم و مرغ های مزه دار شده را روی آنها می چینیم. آنها را 40 دقیقه در فر داغ می گذاریم تا مرغ ها قرمزِ برشته و پخته شود. سپس آنها را از فر خارج می کنیم.
می توانیم آن را با برگ گشنیز و لیموی برش خورده تزئین نموده و با سس راییتا سرو نماییم.