چیز کیک انار
کیک پنیر انار را به تمام کسانی که از طعم های ترش و شیرین لذت میبرند پیشنهاد میکنم، اگر طبق دستور تخم مرغ هایتان بزرگ نیست، میتوانید از 4 تخم مرغ متوسط استفاده کنید تا مشکلی برای سفت شدن فیلینگ چیز کیک نداشته باشید.
مواد لازم ( کراست یا پایه چیز کیک ):
- http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">بیسکوئیت خرد شده ( دایجستیو ) / 1 پيمانه
- http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">شکر / 2 قاشق غذاخوری
- http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">کره نرم ( به دمای محیط رسیده ) / 1/4 پيمانه
مواد لازم ( فیلینگ یا داخل چیز کیک ):
- http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">پنیر خامه ای ( 500 گرم )
- http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">تخم مرغ بزرگ / 3 عدد
- http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">آب پرتقال / 2 قاشق غذاخوری
- http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">رنده پوست پرتقال / 1/2 قاشق چایخوری
مواد لازم ( تاپینگ یا رویه چیز کیک ):
- http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">انار دانه شده / 2 عدد
- http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">آب / 1/4 پیمانه
- http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">آب انار / 1/3 پیمانه
- http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">شکر / 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
فر را با دماي 175 درجه روشن کنید.
مواد پايه را مخلوط كرده و در قالب كمربندي 9.5 اینچی ( 24 سانتی ) با دست پرس کنید و کف و سه چهارم دیواره را با مواد پایه بپوشانید.
در یک کاسه بزرگ ، مواد فیلینگ را مخلوط کرده و با دور تند همزن حدود 5 دقیقه بزنید تا مواد سبک شده و رنگش روشن شود. مواد را روي كراست ( پایه ) ريخته و به مدت 20 دقيقه در فر قرار دهيد (وسط مواد بايد هنوز نرم باشد، بعداً سفت خواهد شد ) به مدت 3 ساعت اجازه دهید خنک شود.
آب انار را پیمانه اندازه گیری ریخته و آب را به آن اضافه کنید و ژلاتین را روی آب انار بپاشید و یک دقیقه فرصت دهید تا نرم شود.
مخلوط ژلاتین را داخل شیرجوش بریزید و شکر را اضافه کنید و روی حرارت کم بگذارید و بملایمت هم بزنید تا شکر حل شود، سپس ظرف را در یک کاسه پر از یخ و آب سرد بگذارید و مرتب بملایمت هم بزنید تا خنک شود و کمی بسته شود، اما نه کاملا. دانه های انار را اضافه کنید و به آرامی روی چیز کیک سرد شده بریزید. سپس کیک را در یخچال بگذارید و صبر کنید تا رویه آن سفت شده و بسته شود.