طرز تهیه ترشی آجیلی برای شب یلدا
مواد لازم:
مغز گردو 200 گرم
بادام زميني خام 200 گرم
مغز بادام 200 گرم
مغز پسته 150 گرم
تخمه آفتاب گردان 200 گرم
لواشک آلو زرد 1 کيلو
تمبر هندي 1 بسته
شکر 200 گرم
دارچين 1 قاشق غذاخوري
سس خردل تند 1 قاشق چايخوري
سس گوجه فرنگي 1 قاشق چايخوري
سرکه به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا گردو و پوست گرفته بادام زميني و پسته و تخمه آفتابگردان به مدت 1 ساعات در آب جوشيده سرد شده و در آبکش مي ريزيم تا خشک شود. آلو زرد يا لواشک آلو با سرکه روي حرارت ملايم مي گذاريم تا حل شود بعد تمبرهندي و شکر را مخلوط کرده تا به شکل سس در آيد بعد ادويه را اضافه مي کنيم و در آخر سس را روي مغزها ريخته به صورت داغ و وقتي که سرد شد در شيشه قرار مي دهيم