خانه
261K

درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۲۳:۲۶   ۱۳۹۴/۹/۲۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شب یلدا و کیک هندوانه 

    مواد لازم برای تهیه کیک هندوانه

    ژله هندوانه: 1بسته

    شکر: 3 پیمانه

    آرد: 5 پیمانه

    بیکینگ پودر: 2 قاشق غذاخوری

    نمک: 1 قاشق چایخوری

    کره: 2 پیمانه

    تخم مرغ: 8 عدد

    شیر: 2 پیمانه

    وانیل: 2 قاشق چایخوری

    روش تهیه کیک هندوانه:

    ابتدا فر را با دمای 180درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 2بار به خوبی الک کنید و به همراه پودر ژله،شکر و نمک به خوبی مخلوط کنید.کره را در دمای اتاق نرم کنید و به مواد اضافه کرده و با همزن به خوبی مخلوط کنید.تخم مرغ،شیر و پوره هندوانه را جداگانه با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس آنها را به مواد اضافه کرده و با همزن به خوبی یکدست کنید.  مواد را داخل قالب که با کاغذ روغنی پوشیده شده قرار داده و 45دقیقه بپزید.

     

    نکات : برای تهیه پوره هندوانه هسته های هندوانه را جدا کرده و آن را داخل مخلوط کن به خوبی بزنید. در صورت تمایل مقداری رنگ قرمز ه خوراکی به کی اضافه کنید تا خوشمزه تر میشه

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان