باسلوق به شکل هندوانه_برای شب یلدا
روش تهیه ی باسلوق میوه ای:
نصف لیوان نشاسته را با یک و نیم لیوان اب سرد حل میکنیم بعد یک لیوان شکر اضافه میکنیم به اضافه ی نصف لیوان گلاب و در اخر یک بسته پودر ژله اضافه کرده و روی حرارت مرتب هم میزنیم تا خودش را بگیرد
روش تهیه ی باسلوق به شکل هندوانه با استفاده از دستور باسلوق میوه ای:
طبق دستور بالا باسلوق میوه ای را با سه بسته ژله ی لیمویی,هندوانه,الوئورا جدا جدا آماده کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسد تا کمی سفت تر شود ابتدا باسلوق لیمویی را مستطیلی پهن میکنیم بعد باسلوق الوئورا را روی آن پهن میکنیم باسلوق هندوانه ای را به صورت استوانه در آورده و روی مستطیل گذاشته و میپیچیم تا استوانه ای شود بعد داخل پلاستیک میپیچیم و در یخچال به مدت سه ساعت قرار میدهیم تا خودش را خوب بگیرد بعد برش میزنیم و از چیپس شکلات به جای تخمک های هندوانه استفاده میکنیم باسلوق به شکل هندوانه آماده است