خانه
260K

درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۳:۱۳   ۱۳۹۴/۹/۲۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    یلدا ..کیک انار

    مواد لازم

    آرد 300 گرم (2 پیمانه

    شکر 150 گرم(3/2 پیمانه

    تخم مرغ 4 عدد 

    پودر ژله انار 100 گرم 

    BP دو قاشق چایخوری 

    نمک 8/1 قاشق چایخوری 

    وانیل 8/1 قاشق چایخوری 

    روغن مایع 1 پیمانه 

    آب انار 3/2 پیمانه (160 میلی لیتر

    مواد لازم جهت تزیین 

    خامه فرم گرفته 200 گرم 

    دانه های انار به میزان لازم

    ابتدا کف یک قالب گرد به قطر 25 سانت را با کاغذ روغنی پوشش داده و چرب کرده و کنار بگذارید. 5 دقیقه قبل از اینکه قالب را بخواهید در فر قرار دهید فر را روشن نمایید با دمای 160 درجه سانتیگراد یا 320 درجه فارنهایت یا شماره 3 گازهای شماره ای و یا 45 درجه فرهای برقی تنظیم نمایید. دقت کنید این کیک به فر داغ نیاز ندارد. 

    مواد خشک (آرد + BP+ نمک + پودر ژله انار) را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. 

    شکر و تخم مرغ ها را به همراه وانیل با همزن برقی به مدت 5 دقیقه بزنید سپس کم کم روغن مایع را اضافه کنید. بعد مواد خشک را به همراه آب انار به مواد فوق اضافه کنید و 30 ثانیه با همزن برقی بزنید سپس مایه آماده شده را در قالب ریخته و در فر به مدت 50 دقیقه قرار دهید (پنجره وسط) بعد از اینکه کیک پخته شد از فر خارج نمایید و اجازه دهید تا کیک کاملا" خنک شود سپس روی کیک و اطراف کیک را با خامه فرم گرفته پوشش داده و با دانه های انار روی کیک را تزیین کنید.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان