خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
انواع غذا
259K
درست کردن تنقلات شب یلدا
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۱۰:۵۳ ۱۳۹۴/۹/۲۹
mona mona
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
48381
|
46689 پست
شکلات قالب مغزدار فندقی
برای تهیه این شکلات های قالبی به قالب شکلات نیاز داریم . هر جور قالب شکلاتی کارراه اندازه. سیلیکونی یا طلقی یا حتی طلق هایی که داخل بعضی قوطی های شکلات هست . مثل این طلق طلایی رنگ در این عکس :
شکلات را به هر روشی که مایلیم آب می کنیم و با یک قلم موی ساده داخل قالب را یک لایه نازک شکلات می مالیم . هر چقدر این لایه ظریف تر باشد شکلات حاصله ترد تر و خوشمزه تر خواهد بود :
قالب را چند دقیقه در فریزر می گذاریم تا ببندد . در این فاصله کرم شکلاتی را آماده می کنیم. کمی از شکلات اب شده را با خامه ساده مخلوط می کنیم تا خمیر نسبتا شلی حاصل شود . مثل این عکس :
کرم را داخل قیف می ریزیم. فندق را کمی بو می دهیم. قالب را از فریزر درآورده داخل هر حفره یک فندق و مقداری کرم شکلاتی با قیف می ریزیم :
دوباره می گذاریم در فریزر تا ببنددو نهایتا یک لایه شکلات روی آن می ریزیم و قالب را یکی دوبار روی سطح کابینت می کوبیم تا حباب های هوا خارج شوندو دوباره در فریزر می گذاریم تا ببندد:
با یک ضربه شکلات ها را از قالب خارج می کنیم :
می توان شکلات ها را در زرورق شکلات پیچید:
لایه درون این شکلات ها خیلی لذیذ و خوش مزه است. نرم و روان با یک فندق بو داده درسته و یک لایه ترد و نازک از شکلات روی آن:
لینک مستقیم
گزارش تخلف
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
انواع غذا
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات