خانه
259K

درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۱:۰۰   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    پاستیل های اناری مخصوص شب یلدا

     شب یلدا یا همان شب چله یکی از بهترین و ماندگارترین شب ها برای ایرانیان است. کودکان هم از این قاعده مستثنا نیستند و شب چله برای شان یک شب به یاد ماندنی است. این بار با پاستیل های خانگی به شکل انار کودک تان را خوشحال کنید.

    مواد لازم برای پاستیل انار برای شب یلدا :

    • شکر      یک دوم پیمانه
    • گلوکز مایع     یک چهارم پیمانه
    • پودر ژلاتین     یک چهارم پیمانه
    • آب میوه طبیعی (آب انار)   ۱۵۰ میلی لیتر (تقریبا یک پیمانه سر خالی)

     پاستیل های اناری مخصوص شب یلدا


    طرز تهیه پاستیل انار برای شب یلدا:

    1- شکر و پودر ژلاتین را با هم مخلوط کنید.

    2- گلوکز را به آنها اضافه کنید.

    3- آب میوه را هم اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدهید.

    4- اجازه بدهید تا مایع به جوش بیاید و شفاف بشود.

    5- بگذارید کمی از حرارت بیفتد و قالب های مخصوصی را با آب سرد مرطوب کنید و مایع را به آرامی درون آنها بریزید.

    6- البته من یک قطره رنگ خوراکی قرمز ریختم برای شکل های انار. شما می توانید نریزید.

    7- در یخچال بگذارید تا خنک شوند.

    8- به روشی که ژله را جدا می کنید پاستیل ها را از قالب جدا کنید و در صورت تمایل در شکر دانه رنگی ریز بغلطانید.

    نکته ۱ : گلوکز مایع در لوازم شیرینی فروشی موجود است.

    نکته ۲ : اگر قالب مخصوص نداشتید مایع را در ظرف چهارگوش بریزید و وقتی سفت شد با کاترهایی که در آب جوش فرو می کنید آن ها را به دلخواه برش بزنید.

    نکته ۳ : در تمامی دستورها منظور از پیمانه، پیمانه پلوپز هست.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان