آموزش پخت و تزئین کیک به شکل هندوانه مخصوص شب یلدا
مواد لازم
آرد
1 و یک چهارم فنجان
پودر کاکائو
یک چهارم فنجان
جوش شیرین
نصف ق چ
نمک
یک چهارم ق چ
کره
یک چهارم فنجان
روغن نارگیل
یک چهارم فنجان
شکر
یک فنجان
تخم مرغ
2 عدد
عصاره وانیل
1 ق چ
خامه ترش
نصف فنجان
شیر
یک چهارم فنجان
رنگ خوراکی قرمز مخملی
شکلات چیپسی
برای کرم رویه
سفیده تخم مرغ
3 عدد
شکر
1 فنجان
عصاره وانیل
1 ق چ
کره نرم
1 و نیم فنجان
رنگ خوراکی قرمز و سبز
اسپرینکل شکلاتی
تزئین کیک شب یلدا,کیک هندوانه شب یلدا,کیک هندوانه ای
طرز تهیه :
با یک مقاله دیگر از آکاایران برای پخت و تزئین کیک های خانگی همراه باشید . این بار با آموزش پخت و تزئین کیک به شکل هندوانه مخصوص شب یلدا
تمام مواد را خارج از یخچال بگذارید تا با محیط هم دما شوند .
فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود .
قالی گرد با قطر 15 و ارتفاع حداقل 7 سانتی را چرب کرده آرد پاشی کنید .
مواد خشک را با هم ترکیب کرده الک کنید .
کره و روغن نارگیل را با هم مخلوط کرده با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود .
شکر را به این مخلوط افزوده و هم بزنید تا کاملا نرم و پوک شود
تخم مرغ ها و عصاره وانیل را یکی یکی به این ترکیب اضافه کنید و هر بار اینقدر هم بزنید تا کاملا مواد یکدست شوند .
شیر و خامه را با هم ترکیب کرده و به صورت متناوب با آرد در سه مرحله به مواد بیفزایید و در هر بار حد ترکیب شدن هم بزنید . کار مخلوط کردن را با آرد شروع کرده و به اتمام برسانید .
در آخر رنگ قرمز را به خمیر افزوده و کاملا مخلوط نمایید سپس شکلات چیپسی ها را به خمیر افزوده و مخلوط کنید تا در تمام سطح خمیر به صورت یکسان پراکنده شوند .
تزئین کیک شب یلدا,کیک هندوانه شب یلدا,کیک هندوانه ای
خمیر را داخل قالب ریخته و رویش را صاف کنید و به مدت 22 – 24 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد .
بعد از خروج از فر 15 دقیقه که از حرارت افتاد از قالب خارج کرده بگذارید کاملا خنک ود .
برای تهیه کرم روی کیک هندوانه ای :
سفیده های تخم مرغ را با شکر مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید تا کاملا ترکیب و یکدست شوند سپس روی حرارت بخار آب به هم زدن ادامه دهید تا غلیظ شود و دمایش به حدود 160 – 165 درجه فارنهایت برسد .
سپس مخلوط را به یک کاسه بزرگتر انتقال دهید و به هم زدن ادامه دهید تا به دمای اتاق برسد .
سرعت هم زن را کم کرده وانیل و کره را چند قاشق چند قاشق در حین هم زدن به تخم مرغ اضافه کنید تا زمانی که ترکیب صاف و یکدستی شود .
کرم را به سه قسمت تقسیم نموده و بخشی از آن را بین لایه های برش خورده کیک بزنید .
بخشی را برای روی کیک قرمز کنید و بخشی را برای تزئین اطراف کیک به رنگ سبز درآورید و در آخر اسپرینکل های کاکائویی را روی سطح کیک بپاشید و کیک را تا قبل از سرو در یخچال نگهداری کنید .