خانه
259K

درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۱:۴۰   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    لبوی شکم پر برای شب یلدا

    این دستور برای شب یلدا هم ساده هم خوشگل و هم خیلی خوشمزه است.

    لبوی شکم پر برای شب یلدا, پخت لبوی شکم پر

    شلغم و لبو دوتا از خوراكیهای شب یلدا هستند كه با توجه به خاصیتی كه دارند ولی خیلی مظلوم واقع شدند.

    مواد لازم برای 7 تا لبوی قالبی :

     لبوی درشت 3 عدد

    آب لیمو خیلی كم

     سیب زمینی متوسط پخته 3 عدد

    ذرت پخته به میزان لازم

    نخود فرنگی پخته به میزان لازم

    خیار شور به میزان لازم

    سس مایونز به میزان لازم

    ماست پرچرب به میزان لازم

    نمک و فلفل به میزان لازم

     

    طرز تهیه :

    لبوها را با كمی آبلیمو ( برای ثبات رنگشون ) و مقدار خیلی خیلی كم شكر ( نمی خواهیم شیرین شوند ) می پزیم.

    بعد با این وسیله حلقه حلقه میكنیم. اگر وسیله دیگه ای داشتید كه بشود لبوها را نازک تر حلقه كرد بهتر است. لبوها باید درشت باشند.

    لبوی شکم پر برای شب یلدا, پخت لبوی شکم پر

     

    قالب های كوچک را انتخاب كنید. من از ماست خوری های سرویس آركوپالم استفاده كردم و یک قالب گرد به اندازه كف كاسه هایم انتخاب كردم.

     

    لبوی شکم پر برای شب یلدا, پخت لبوی شکم پر


    سپس پلاستیک فریز را به 4 قسمت تقسیم كردم و كف كاسه گذاشتم و لبوها را قالب زدم و كف كاسه روی پلاستیک قرار دادم .

     

    لبوی شکم پر برای شب یلدا, پخت لبوی شکم پر


    به اندازه ارتفاع دیواره كاسه ها لبوها را به شكل مستطیل برش دادم و به دیواره چسباندم. چون لبوها مرطوبند راحت به دیواره می چسبند.

    لبوی شکم پر برای شب یلدا, پخت لبوی شکم پر


    سیب زمینی را رنده كرده و ذرت و نخود فرنگی و خیارشور و اگر جعفری هم باشد خوب است و با هم مخلوط می كنیم و نمک و فلفل و سس ( زیاد نزدید كه مواد شل شود.می خواهیم موادمان سفت باشد تا خوب فرم قالب را بگیرد و وا نرود ) را هم به مواد اضافه میكنیم.من كمی آویشن هم زدم و كاسه ها را از مواد پر می كنم (البته من مواد را از قبل آماده كردم و گذاشتم داخل یخچال بماند) .

    لبوی شکم پر برای شب یلدا, پخت لبوی شکم پر


    سپس یک برش دیگر از لبو را روی مواد می گذاریم و پلاستیک را روی آن می بندیم (به صورت بغچه)

    لبوی شکم پر برای شب یلدا, پخت لبوی شکم پر


    و در یخچال برای چند ساعت قرار می دهیم تا مواد خوب فرم بگیرند.بعد از حداقل دو ساعت لبوهای قالبی را داخل ظرف مورد نظر برمی گردانیم.و نوش جان می كنید. می توانید برای تزئینش از سس مایونز و قرمز ( مخلوط با هم ) یا سبزیجات مختلف استفاده كنید .

    لبوی شکم پر برای شب یلدا, پخت لبوی شکم پر

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان