دسرکدو حلوایی - پودینگ کدو حلوایی
مواد لازم
کدو حلوایی ۱ کیلو گرم
شکر ۱ پیمانه
پودر هل ۲ قاشق چایخوری
کره ۵۰ گرم
آب ۱ پیمانه
زعفران آب شده ۱ قاشق چایخوری
دارچین، عسل، گردو و گل محمدی به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا کدو حلوایی را پوست کنده، به قطعات کوچک برش میدهیم و می گذاریم با یک پیمانه آب و شکر بپزد.
۲- وقتی آب آن تمام شد، آن را کاملاً له می کنیم.
۳- سپس زعفران و پودرهِل وکره را به آن اضافه کرده و میگذاریم مواد به قوام بیایند.
۴- پودینگ را از روی حرارت برداشته، آن را در ظرفی که میخواهیم سرو کنیم، میریزیم. سپس آنرا با عسل، گردو، دارچین و گل محمدی به شکل دلخواه تزیین میکنیم.
۵- در صورت دلخواه میتوانیم گردوی خردشده و کمی دارچین در پودینگ بریزیم.
۶- این دسر انتخابی بسیار مناسب برای شب یلدا میباشد.