خانه
257K

درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۰:۴۱   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    چيز كيك انار 😋 ويژه شب يلدا

    نتیجه تصویری برای چيز كيك انار

    مواد لازم:🔻

    بیسکوییت ساده  ۲۵۰ گرم( پتی بور، میتونید از ساقه طلایی هم برای ورژن سالم تر استفاده کنید  )

    کره ذوب شده ۱۲۵ گرم

    پنیر خامه ای ۲۲۶ گرم در دمای محیط ( پنیر خامه ای ماسکارپونه کاله طعم ملایمی داره، اگه طعم پنیر در دسر رو خیلی نمی پسندید از ماسکارپونه استفاده کنید )

    شکر ۱/۴ و ۱ پیمانه

    وانیل ۱ قاشق چایخوری

    ماست ۱/۲ پیمانه در دمای محیط

    رنده پوست لیمو ۱ قاشق چایخوری

    تخم مرغ ۳ عدد در دمای محیط

    آرد ۱/۴ پیمانه

    انار دون شده ۱ پیمانه

    ژله انار ۱ بسته

    طرز تهیه:🔻

    فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و بذارید گرم بشه.

    بیسکوییت ها رو در مخلوط کن یا غذاساز یا بلندر بریزید و خورد کنید. من از ترکیب ساقه طلایی و پتی بور استفاده کردم.

    میتونید بیسکوییت ها رو در زیپ لاک بذارید و با وردنه روشون فشار بدید و خوردشون کنید یا با گوشتکوب آروم خوردشون کنید. مراقب باشید هوای زیپ لاک رو بگیرید.

    کره ذوب شده رو به بیسکوییت ها اضافه کنید و همه بزنید تا مخلوط بشن.

    مخلوط حاصل پودر ماننده و خمیری نیست.

    مخلوط بیسکوییت و کره رو در یه قالب کمربندی ۲۳ سانتی بریزید.

    توجه کنید که برای چیزکیک قالبتون باید کمربندی باشه. قالب کمربندی قالبیه که دیواره ش از کفش جدا میشه. این قالبها روی دیواره یه چفت دارن که باز کردن اون دیواره رو گشاد میکنه و کفی آزاد میشه. عکس زیر یه قالب کمربندی رو نشون میده که دیواره از کف جدا شده.

    با دستتون مخلوط رو کف قالب پهن کنید. در حین کار خوب فشار بدید تا منسجم بشه. سعی کنید همه جای قالب یکسان باشه.

    با این مقدار بیسکوییت شما به راحتی میتونید دیواره ی قالب رو هم بپوشونید، من بیسکوییتم کم بود برای همین فقط کف قالب رو تونستم کراست بذارم. پس دیواره ی قالب رو هم با مخلوط بیسکوییتی بپوشونید. لازم نیست تا بالا بیاد. ۲ سانت از سر قالب فاصله داشته باشه خوبه.

    قالب رو به مدت ۷-۸ دقیقه توی فر بذارید. این کار باعث میشه کراستتون خودشو بهتر بگیره و بعدا تو برش زدن و جابجا کردن چیزکیک خورد نشه.

    بعد از این مدت از فر در بیارید و بذارید خنک بشه. تا بقیه کار رو انجام میدید میتونید قالب رو در یخچال بذارید تا خنک بشه.

    توی یه ظرف گود پنیر خامه ای و شکر رو با همزن هم بزنید تا مخلوط بشن.

    آرد رو اضافه کنید و باز هم بزنید تا مخلوط نرم و یکدست بشه.

    تخم مرغها و وانیل رو اضافه کنید.

    با سرعت کم همزن هم بزنید تا مخلوط بشن.

    ماست و رنده پوست لیمو رو اضافه کنید و باز هم بزنید تا مایه چیز کیک یکدست بشه.

    این مایه رو در قالب روی کراستتون بریزید.

    قالب رو در فر از قبل گرم شده قرار بدید به مدت ۶۵ دقیقه تا وقتی که پف کنه و فقط وسط چیز کیک شاید یه کمی شل به نظر بیاد. اگه ترک خورده مهم نیست چون قراره پوشیده بشه.

    قالب رو در بیارید و بذارید چیزکیک خنک بشه. این بیس اصلی یه چیز کیک گرمه. همینجوریشم خیلی خوشمزه است ولی ما میخوایم اناریش کنیم.

    پف چیزکیک کم کم میخوابه و نرماله.

    پودر ژله انار رو با یه لیوان آب جوش مخلوط کنید تا کاملا شفاف بشه. بعد نصف لیوان آب سرد روش بریزید و هم بزنید.

    مایه ژله رو تو یخچال بذارید تا یه کمی خودشو بگیره. نمیخوایم کاملا ژله بسته بشه، میخوایم یه کمی غلیظ بشه فقط. البته شما میتونید همونجوری ژله رو روی چیزکیک بریزید ولی امکان داره از کناره های چیزکیک سرازیر بشه و از قالبتون نشت کنه. پیشنهاد میکنم بذارید غلیظ تر بشه.

    وقتی چیزکیک خنک شد، دونه های انار رو روش بریزید

    ژله کمی غلیظ شده رو روی دونه های انار بریزید و چیزکیک رو با قالب توی یخچال بذارید تا ژله کاملا خودشو بگیره.

    بعد از اینکه ژله خودشو گرفت، کناره های چیزکیک رو با چاقو از دیواره جدا کنید. کمربند قالب رو باز کنید و چیزکیک رو خیلی با احتیاط با کمک یه چاقو که زیر کراست میزنید از کف قالب جدا کنید. خیلی راحت جدا میشه و به خاطر اینکه تو فر رفته امکان شکستن کراست نیست.

    توی ظرف مناسب بذارید و سرو کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان