طرز تهیه ژله دو رنگ لیوانی
1- برای تهیه ژله سفید رنگ . پودر ژلاتین را داخل ۱/۴ پیمانه آب سرد بریزید و هم بزنید. وقتی ژلاتین خوب خیس خورد آن را ۲۰–۳۰ ثانیه در مایکروفر قرار دهید تا در آب حل شود.ماست را با مقدار دلخواه عسل و عصاره وانیل مخلوط کنید. سپس آن را قاشق قاشق به ژلاتین و آب اضافه کنید و هر بار کمی هم بزنید. وقتی همه مواد به خوبی با هم مخلوط شدند آنها را داخل لیوانهای ژله بریزید. . برای این که ژله حالت کج پیدا کند در هر دو مرحله لیوانها را به صورت مایل در یخچال قرار دهید. میتوانید آنها را داخل یک جعبه یا کاسه بلند بگذارید و به دیواره آن تکیه دهید. یا جعبه را به دیواره یخچال تکیه دهید. حداقل ۳۰ دقیقه لیوانها را در یخچال قرار دهید تا ژله ببندد.
2- بعد از بستن ژله سفید . ژله انار را طبق دستور موجود روی بسته بندی آن با آب جوش و سپس آب سرد مخلوط کنید. خوب مایع را هم بزنید تا هیچ اثری از پودر ژله باقی نماند و کاملاً در آب حل شود. و بعد روی ژله سفید بریزید و دوباره داخل یخچال بزارید .
سپس با دانه های انار روی ان را تزیین کنید .