طرز تهیه شیرینی به شکل هندوانه ای یلدا
2- سفیده رو با هم زن میزنیم تا کف کند
|
1- سفیده و زرده تخم مرغ را جدا میکینم
|
5 - 45 گرم بادام زمینی پودر شده
|
4-در حین هم زدن سفیده بهش 10 گرشکر اضافه میکینم
|
7- همه مواد را مخلوط میکینم
|
6- 75 گرم پودر قند اسیاب شده بهش اضافه میکینم
|
9- داخل قیف شیرینی پزی ریخته
|
8 - دوباره با هم زن مخلوط میکینم و مقداری رنگ غذا صورتی بهش اضافه میکنیم تا صورتی بشه
|
10-روی گوله ها دانه دانه گنجد میزاریم
|
9- به شگل گوله روی سینی میریزیم
|
12-روی سینی گوله گوله کرده
|
11- همین مراحل رو تکرار میکینم با این تفاوت که به جای رنگ غذای قرمز ، سبز میزنیم به مواد
|
14-برای کرم شیرینی مقداری خامه رو روی قابلمه ای که اب در حال جوش داره قرار میدیم
|
13- میره توی فر برای 15 دقیقه و با دذرجه 150 سانتیگراد
|
16-و هم میزنیم تا کاملا آب و مخلوط بشن مثل ماست چکیده
|
15- به خامه ،200گرم کاکائو سفید اضافه میکنیم
|
|
17- از کرم بین دوتا شیرینی قرار میدیم
|
به به ، نوش جااااااااااااااااااان