انار پلو شب یلدا
برنج: 4 پیمانه
پیاز: یک عدد
انار: دو پیمانه
کشمش: یکچهارم پیمانه
خلال پسته: 4 قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده: 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ادویه پلویی: به میزان لازم
زعفران دمکرده: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه انار پلو
ابتدا برنج از قبل خیس شده را روی حرارت قرار دهید و سپس آبکش نمایید. یک پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.
بعد از آماده شدن پیاز حرارت را کم کنید و کشمش را همراه خلال پسته، گشنیز، ادویه پلویی و زعفران به پیاز اضافه کنید.
سپس حرارت را خاموش کنید و انار را به این مواد بیفزایید. کف یک قابلمه یک تکه نان را به عنوان تهدیگ قرار دهید و برنج را به همراه این مواد لایه لایه در قابلمه بریزید و برنج را دم بگذارید.
بعد از گذشت 25 تا 30 دقیقه انار پلوی شما آماده است